Merkartikelen met tot wel 80% korting
Zonder verzendkosten vanaf € 100 in NL
Change language:

Squash shop

Net als tennis is squash niet een van de goedkoopste sporten. Daarom is het nog fijner dat je bijna alles wat je nodig hebt bij Sport-Korting kunt vinden, behalve de muren dan. verder lezen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
27.99 *
i.p.v.1 € 39,99 Bespaar:  € 12,00
13.99 *
       
13.99 *
       
12x
27.99 *
       

Bij Sport-Korting kan je je uitrusten tegen een goede prijs. Net als in onze tennisshop vind je ook in onze squashwinkel een ruim assortiment hoogwaardige merkuitrustingen.

Waarom squash?

Squash is ongetwijfeld absoluut trendy. Dit is echter niet de reden waarom de sport absoluut wordt aanbevolen. Want de reeds meer dan 150 jaar oude sport uit Engeland geniet talrijke voordelen:

  • Je kunt alleen spelen als het nodig is. Maar vooral met z'n tweeën kun je echt op gang komen.
  • Het is absoluut leuk. Geen saaie draf op de loopband om in beweging te komen.
  • De calorieën smelten gewoon weg. Squash is een veeleisende uithoudingssport.
  • Naast je uithoudingsvermogen, train je je hele spierstelsel.
  • De arm- en schouderspieren worden gebruikt, evenals de benen en de diepliggende spieren van de romp (voor stabilisatie).
  • Het reactievermogen verbetert ook door regelmatig squash te spelen.
  • Eenmaal uitgerust, kan je gemakkelijk buiten trainen op een open muur tijdens het warme seizoen.
  • Voor de winter (maar natuurlijk niet uitsluitend) zijn er gespecialiseerde studio's.
  • Squash is zeer gemakkelijk te leren en kan door een grote verscheidenheid van mensen worden beoefend (na overleg met je arts).

Topsport voor maximaal calorieverbruik

Als je denkt dat spinning, zwemmen of lopen de beste uithoudingssporten zijn om echt "van je vet af te komen", dan heb je squash buiten acht gelaten. In feite verbrandt squash zelfs meer calorieën dan heel snel joggen. Qua verbrande calorieën is squash zelfs veel beter dan andere veeleisende cardiotrainingen zoals schoolslag, spinning of voetbal. Een persoon die tussen 55 en 65 kg weegt, verbrandt gemiddeld 176 kilocalorieën in een kwartier. Snel joggen brengt het slechts tot 165, terwijl spinning, zwemmen en voetbal zelfs onder de 150 blijven. Reden genoeg om het verlangen naar geschikte squashkleding in praktijk te brengen.

Squash accessoires: wat je echt nodig hebt!

Alles wat je nodig hebt, wacht op je in de squashwinkel. Je kunt squash-rackets en -ballen individueel samenstellen of de praktische complete sets aanschaffen. Met een degelijke squashbril zorg je er ook voor dat er niets in je oog komt. De ballen kunnen een behoorlijke snelheid krijgen als je echt met je teamgenoot op gang komt. Je wilt geen van die in je oog.

Wat goedkope sportkleding voor mannen betreft, zoek gewoon in de sportwinkel naar iets dat zo comfortabel mogelijk is. Vrijheid van beweging is alles. Zoek ook naar functionele materialen, want je zult je zeker in het zweet werken. Hetzelfde geldt voor goedkope dameskleding, maar met toevoeging van een ander essentieel stuk: een goed passende sportbeha met maximale ondersteuning. Want zelfs als je als beginner langzaam wilt beginnen, zal het tempo aanzienlijk toenemen naarmate je vaardigheden verbeteren. Alles moet op zijn plaats blijven. Dankzij het materiaal van de Squash Shop dat op deze manier tegen een redelijke prijs wordt samengesteld, hou je meer over om te investeren in een topsportschool bij je in de buurt. Veel plezier met ballen jagen!