Merkartikelen met tot wel 80% korting
Zonder verzendkosten vanaf € 100 in NL
Change language:

LACOSTE

Als je op zoek bent naar een onderscheidende look, dan moet je zeker Lacoste proberen. Het merk staat voor tijdloze chic en brengt de perfecte balans tussen elegantie en sportieve verfijning in je garderobe. Gun jezelf de luxe van Lacoste en laat de wereld jouw individuele stijl zien. verder lezen
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Ontdek de geschiedenis en de unieke stijl van Lacoste

Lacoste is een gerenommeerd Frans modemerk dat bekend staat om zijn tijdloze elegantie en zijn kenmerkende krokodillenlogo. In dit artikel willen wij u kennis laten maken met de geschiedenis en kenmerken van dit merk en u laten zien waarom het de moeite waard is om te investeren in Lacoste producten.

De geschiedenis van Lacoste

Lacoste werd in 1933 opgericht door de beroemde Franse tennisser René Lacoste en de breier André Gillier. René Lacoste stond erom bekend dat hij op de tennisbaan altijd een wit shirt met korte mouwen droeg, wat destijds een revolutie was omdat de meeste spelers nog in shirts met lange mouwen speelden. Het Lacoste shirt was niet alleen comfortabeler maar ook praktischer en werd al snel een symbool van sportieve stijl.

Het karakteristieke krokodillenlogo is ontstaan uit een weddenschap tussen René Lacoste en een vriend. Deze laatste had hem een koffer van krokodillenleer beloofd als hij een belangrijke wedstrijd zou winnen. Hoewel hij de wedstrijd niet won, bleef de bijnaam "krokodil" hem bij en besloot hij het dier te gebruiken als logo voor zijn merk.

Kenmerken van Lacoste

Lacoste is vooral bekend om zijn poloshirts, die gemaakt zijn van hoogwaardig katoen en een perfecte pasvorm hebben. De poloshirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs en kunnen zowel bij sportieve als elegante outfits gedragen worden.

Naast poloshirts biedt Lacoste ook een breed scala aan kleding, schoenen en accessoires, die allemaal de typische Franse stijl belichamen. Lacoste producten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, zorgvuldige afwerking en duurzaamheid.

Lage prijs in onze online shop

In onze online shop vindt u een ruime selectie Lacoste producten tegen betaalbare prijzen. Wij bieden regelmatig kortingen en speciale aanbiedingen, zodat u uw favoriete Lacoste item voor een geweldige prijs kunt kopen.

Conclusie

Lacoste is een merk dat bekend staat om zijn unieke stijl en tijdloze elegantie. Lacoste producten zijn van hoge kwaliteit en bieden een perfecte pasvorm. Als u op zoek bent naar een onderscheidende look, moet u zeker investeren in Lacoste. In onze online shop vindt u een breed scala aan Lacoste producten tegen geweldige prijzen, zodat u uw garderobe kunt vullen met kledingstukken van hoge kwaliteit.