Merkartikelen met tot wel 80% korting
Zonder verzendkosten vanaf € 100 in NL
Change language:

Ondergoed & sokken voor dames

Sportondergoed voor dames voor sterk gereduceerde prijzen. In de dames-ondergoed-sale vindt je topmerken voor een outlet-prijs. verder lezen
1 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
3x
8.99 *
i.p.v.1 € 35,00 Bespaar:  € 26,01
6x
12.99 *
       
6x
12.99 *
       
6x
12.99 *
       
6x
12.99 *
       
8x
15.99 *
       
6x
13.99 *
       
6x
13.99 *
       
6x
13.99 *
       
6x
13.99 *
       
8.99 *
i.p.v.1 € 24,95 Bespaar:  € 15,96
8.99 *
i.p.v.1 € 12,50 Bespaar:  € 3,51
8.99 *
i.p.v.1 € 12,50 Bespaar:  € 3,51
8.99 *
i.p.v.1 € 12,50 Bespaar:  € 3,51
9.99 *
i.p.v.1 € 25,00 Bespaar:  € 15,01
8.99 *
i.p.v.1 € 15,00 Bespaar:  € 6,01
8.99 *
i.p.v.1 € 15,00 Bespaar:  € 6,01
3x
7.99 *
i.p.v.1 € 24,99 Bespaar:  € 17,00
3x
7.99 *
i.p.v.1 € 24,99 Bespaar:  € 17,00
0.99 *
       
0.99 *
       
1 van 2

Damesondergoed - mooi om je goed in te voelen!

Wie had dat gedacht: of het nu in het dagelijks leven is of bij het sporten, het kledingstuk dat het meest bijdraagt tot ons welzijn is ons ondergoed. Vooral wij vrouwen staan bekend om onze hoge eisen aan damesondergoed, panty's en ondergoed van welke soort dan ook. Hoewel ondergoed zelden zichtbaar wordt gedragen, heeft het voor ons veel belang en een aantal belangrijke functies. Niets mag knellen, knijpen, jeuken, wrijven of drukken. De slip is perfect wanneer hij comfort garandeert en als een tweede huid om het figuur past of zelfs overtollige kilo's verbergt. De nieuwe beha kan ons nieuwe lievelingsstuk worden als hij goede steun biedt en ons toch op een ontspannen manier laat ademen. Vrouwenondergoed moet comfortabel en mooi zijn. Naast de juiste (cup)maat zijn vooral het materiaal, de snit en de kleur van belang.

Perfecte pasvorm, goede ondersteuning, aangenaam draagcomfort

Op kantoor of in de sportschool, op het parkour, in de disco of tijdens de training: op ondergoed moet je kunnen vertrouwen. Wie wil zich immers schamen als je slipje onder je legging te zien is, je beha niet meer op zijn plaats zit of je lievelingsbroek die niet meer zo trendy is, eruit springt?

Vooral voor sportondergoed stellen wij dames heel andere eisen. Een sportbeha is perfect wanneer alles onder zware belasting op zijn plaats blijft, maar toch voldoende bewegingsvrijheid biedt. Als een sportbeha daarentegen aanvoelt als een korset, dan is het waarschijnlijk de verkeerde maat of een slechte pasvorm.

Natuurlijk kan je tijdens het sporten gewoon ondergoed onder jouw damessweatshirt dragen. Maar als u regelmatig sport of zelfs aan topsport doet, zal je al snel merken dat het conventionele broekje en de bh met romantisch kanten randje hun nadelen hebben. Want wat goed is voor het dagelijkse leven, is niet per se geschikt voor je favoriete sport.

Ondergoed moet bij jou en je sport passen!

Sportbeha's, sportbeha's en functioneel ondergoed voor vrouwen zijn vooral belangrijk bij bewegings-intensieve sporten of werkzaamheden in de buitenlucht, omdat bijvoorbeeld de borstkas vaak zwaar wordt belast, het lichaam aanzienlijk meer zweet en toch niet moet afkoelen. Sport-bh's worden gekenmerkt door brede bandjes die leiden tot een bijzonder intelligente ondersteuning van de rug. Sportbeha's of sportbeha's hebben vaak een iets bredere, elastische tailleband en meestal naadloze, voorgevormde cups. Dit concept heeft zichzelf bewezen: vooral vrouwen met grote borsten en atleten die tijdens het joggen of balsporten worden blootgesteld aan plotselinge, schokkerige bewegingen, klagen over minder pijn of problemen in de borststreek wanneer zij een stabiliserende sportbeha dragen. De belasting van het borstweefsel kan aantoonbaar worden verminderd door het dragen van een speciale beha. Het dragen van sportondergoed voor vrouwen kan dus een echte zegen zijn tijdens vele sportactiviteiten.

Ondanks deze omstandigheden moet het ondergoed een aangenaam draagcomfort garanderen en chic zijn, anders kunnen het uithoudingsvermogen en het welzijn van de sportvrouw er tijdens de training of teamsport onder lijden. Als je je echter laat meeslepen door merkloze goederen, zult u snel gedemotiveerd zijn en, zoals altijd, twee keer moeten kopen. Voordelig merkondergoed voor dames vind je bijvoorbeeld hier in de merken outlet van Sport-Korting.nl, bijv. van JELEX of PUMA.

Koop comfortabel en goedkoop damesondergoed online!

Bovendien is er een omstandigheid die we allemaal kennen: ondergoed kopen in de plaatselijke winkel is niet zelden vervelend! Aan de andere kant is het veel aangenamer om damesondergoed online te bestellen. U kunt niet alleen op jouw gemak door de online winkel bladeren, maar je kunt de nieuwe artikelen ook thuis bekijken.

Of het nu gaat om slips of slipjes, om klassiek katoen of high-performance met LYCRA®-gehalte, om rood, geel of blauw, om yoga of de volgende cardiosessie - zoals altijd geldt: wat mooi is, is wat je bevalt... EN past! Want wie had dat gedacht: in het leven van een vrouw verandert de bh-maat tot zes keer. Het is daarom raadzaam om voor elke online aankoop opnieuw te meten. Het is makkelijk te doen met een meetlint. Terwijl een push-up bh voor wat meer volume moet zorgen en een mooi decolleté moet beloven, moeten bh's voor het dagelijkse leven of favoriete sporten eerder eenvoudig en onopvallend zijn, maar toch trendy.