Merkartikelen met tot wel 80% korting
Zonder verzendkosten vanaf € 100 in NL
Change language:

Heren sweatshirts

Of je nu op zoek bent naar eeen hoodi, trui of shirt, bij Sport-Korting.nl heb je naast de topmerken zoals adidas, Nike en PUMA keuze aan herentruien in verschillende merken en alle maten. verder lezen
7 van 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
7 van 3

Koop sweatshirts en pullovers online aan geweldige prijzen

Sweatshirt, sportsweater of hoodie: de benamingen voor een van de meest comfortabele kledingstukken zijn divers - net als de selectie van overeenkomstige artikelen bij Sport-Korting. Hier kan je jouw favoriete trui kopen tegen een geweldige prijs!

Sweatshirts als gezellige sporttruien

Wist je dat pullovers en sweatshirts eigenlijk niet hetzelfde zijn? Toegegeven, de verschillen zijn eigenlijk minimaal. Beide worden immers meestal over het hoofd getrokken - tenzij je te maken hebt met een trainingsjack met rits. Simpel gezegd, zijn sweatshirts sportpullovers. Het weefsel bestaat uit een speciaal breiwerk, dat aan één zijde wordt gebreid op rondbreimachines.

Een speciale voeringdraad wordt op de rug gedragen. Deze is zachter dan het basis gebreide garen aan de voorkant. Tijdens het afwerkingsproces wordt het voeringgaren opgeruwd. Dit resulteert in de pluizige binnenkant die typisch is voor sweatshirts, waardoor je een comfortabel gevoel krijgt wanneer je ze draagt. Klassieke truien hebben niet de karakteristieke kenmerken van sweatshirts.

Dit is het belangrijkste verschil tussen de twee kledingstukken. Dus als je een sportieve trui wilt kopen, maak je een eersteklas keuze met een van de voordelige sweatshirts uit de online shop van Sport-Korting.

De ongelooflijke verscheidenheid aan sweatshirts en vergelijkbare kledigsstukken

Er liggen talrijke ontwerpen ter beschikking in de winkel. Het productassortiment strekt zich uit van stijlvolle skatermodellen tot voetbal- en basketbalsweaters en neutrale sporttruien, waarvan de grafische elementen of patronen niet op een specifieke sport noch op een specifiek team gericht zijn.

Er zijn zwarte, witte, grijze en bruine varianten, maar ook kleurrijke artikelen in rood, geel, oranje, blauw of groen. Even helder als de kleuren en stijlvol als de prints, zijn ook de fabrikanten van de producten van hoge kwaliteit. Waaronder, bijvoorbeeld:

Naast casual sweatshirts kan je bij Sport-Korting ook een aantal coole hoodies kopen. Wat dacht je van een sensationeel model van het merk Tapout, dat bekend staat om de productie van spectaculaire MMA-kleding en -accessoires?

Om nog maar te zwijgen van de aantrekkelijke vesten die je zo nu en dan in het assortiment aantreft. Profiteer van de creatieve ontwerpen en ook van de ruime keuze aan maten, die voor sweatshirts en sweaters gewoonlijk van ten minste XS tot 2XL loopt. Ook producten voor kinderen zijn vaak verkrijgbaar.

Bestel kwaliteitstruien tegen lage prijzen

Bijna alle artikelen zijn gemaakt van katoen, polyester of een mengsel van deze twee materialen, die verschillende voordelen hebben. Zij bieden het nodige comfort door hun vocht afdrijvende eigenschappen (polyester) of hun zachte structuur (katoen). Bovendien worden katoen en polyester beschouwd als onderhoudsvriendelijke en duurzame stoffen.

Altijd een ruim assortiment, én waar voor je geld: Sport-Korting

Wat zou je willen? Een casual sporttrui voor een zacht prijsje of een goedkoop sweatjack? Wat je ook kiest, één ding is zeker: als je in de online shop van Sport-Korting winkelt, kom je altijd goed voor de dag - zowel financieel als qua looks en functionaliteit.

Houd er rekening mee dat het assortiment voortdurend verandert, want je hebt te maken met een outletwinkel die graag voortdurend nieuwe kwaliteitsvoorraden aan de man (en ook aan de vrouw) brengt. Kom dus regelmatig terug om geen koopjes te missen en je favoriete sportieve trui voor een geweldige prijs te bemachtigen!