Merkartikelen met tot wel 80% korting
Zonder verzendkosten vanaf € 100 in NL
Change language:

Koop fansjaals en beken kleur!

Hou je van voetbal en heb je een favoriete club, maar nog steeds geen sjaal? Dat moet zo snel mogelijk veranderen! In de webshop van Sport-Korting kan je comfortabele fansjaals kopen voor supervoordelige prijzen! verder lezen
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Alleen met een coole sjaal ben je een echte fan

De sjaal als kledingstuk dat je beschermt tegen de ijzige kou in de winter? In principe en nuchter beschouwd: ja. Maar voor een voetbalfan heeft het kledingstuk een veel grotere betekenis: het is het belangrijkste en ook het meest traditionele accessoire. Met de fan sjaal verklaar je je trouw aan de kleuren waarvoor je staat en laat je openlijk zien tot welke groep je trots behoort. Een goed gemaakte voetbalsjaal zal je jarenlang vergezellen. In het beste geval reis je ermee de halve wereld rond en juich je jouw sportvrienden toe op het groene veld door hem hoog te houden, er mee te zwaaien of gewoon om jouw nek te dragen. Kortom, je kunt alleen een echte fan zijn als je de juiste sjaal hebt. Nu we het er toch over hebben...

Van internationale topclubs tot nationale teams

Je vindt gegarandeerd de juiste sjaal in het brede assortiment van Sport-Korting. Al is het niet direct, dan toch zeker in de nabije toekomst, want het assortiment van de outletwinkel verandert voortdurend. Dus het is de moeite waard om regelmatig opnieuw een kijkje te nemen. Er zijn altijd voordelige fan sjaals verkrijgbaar van clubs in de Bundesliga, Premier Leagueen andere internationale topclubs. De winkel biedt ook sjaals aan van verschillende nationale teams. Het gaat om Duitsland en Turkije, maar ook om Kroatië, Spanje, Argentinië en andere landen.

Wat maakt de wedstrijdsjaal zo bijzonder

Een bijzonder hoogtepunt op het gebied van supporter sjaals is de zogenaamde ontmoetingssjaal. Het dient als een eeuwige herinnering aan een bijzondere wedstrijd, die je misschien zelfs live in het stadion hebt meegemaakt. Op de sjaal staan meestal de namen van de twee teams die elkaar in de wedstrijd hebben ontmoet en de datum van de wedstrijd afgedrukt. De achterkant van de sjaal kan ook voorzien zijn van een extra, zoals de clubslogan, die zou kunnen zijn "Mia san mia" voor Bayern en "You'll never walk alone" voor Liverpool. In de Sport-Korting online shop kan je dergelijke fan sjaals achteraf kopen.

Goedkope fan sjaals van comfortabel polyacryl

Bijna alle fan sjaals bij Sport-Korting zijn gemaakt van polyacryl. Dit is een prettige synthetische vezel die verschillende voordelen heeft. Het belangrijkste is het hoge draagcomfort. Net als natuurlijke wol heeft ook polyacryl een hoge dichtheid. Dit betekent dat de voetbalsjaal heel zacht en soepel aanvoelt op je huid. Maar dat is nog niet alles: naast het bovengenoemde comfort zijn de vezels van de stof lichtecht, bestand tegen chemicaliën en gemakkelijk te reinigen. Last but not least kunnen we de vochtbestendigheid niet vergeten, die bijna net zo sterk is als Mats Hummels of Jérôme Boateng. Zo snel als de twee verdedigers van wereldklasse de ballen in lastige situaties uit de gevarenzone halen, zo snel transporteert polyacryl het vocht weg. Dankzij deze praktische eigenschap wordt de synthetische vezel niet alleen gebruikt voor het maken van grote fan sjaals, maar is het ook over het algemeen populair voor de productie van sportkleding. Overigens zijn de bij Sport-Korting verkrijgbare modellen vaak aan beide zijden voorzien van casual franjes.

Hoe je het beste je voetbalsjaal draagt?

Er zijn verschillende manieren om je nieuwe voetbalsjaal te dragen. De meeste fans wikkelen het om hun nek en laten de uiteinden recht naar beneden hangen. U kunt het ook vastmaken als een normale sjaal, wat vooral aan te raden is bij een bezoek aan een stadion in de koelere maanden van het jaar of gewoon voor dagelijks gebruik. Sommige supporters binden de voetbalsjaal ook om hun pols en zwaaien ermee om hun team toe te juichen.

Koop fan sjaals en zet jouw favoriete team in de bloemetjes

In de Sport-Korting voetbalfanshop kunt u verschillende fan sjaals kopen en je kleuren laten zien - in het stadion, onderweg of wanneer je voor de tv meejuicht. Grijp nu toe voor de Teamwear-Fanartikelen, zodat ook jij met deze must-have kan pronken!