Merkartikelen met tot wel 80% korting
Zonder verzendkosten vanaf € 100 in NL
Change language:

Keeperskleding: een voltreffer voor doelmannen!

Waarom zou je als doelman geen voltreffers scoren? Koop gewoon bij Sport-Korting je voordelige keeperskleding en ga in elke situatie op zeker. verder lezen
4 van 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
4 van 3

Keeperskleding voor winnaars

Toegegeven: normaal gesproken wil je als keeper zoveel mogelijk galante schoten pareren. Maar waarom zou je zelf niet eens een doelpunt maken? Geen probleem: koop gewoon je keepershirt of keepershandschoenen bij Sport-Korting.

Een voor allen: keeperskleding voor een goede prijs

Als keeper moet je altijd klaar zijn voor topprestaties. Jouw bliksemsnelle reacties kunnen het verschil maken tussen winnen en verliezen. In de tijd tot 1871 waar steeds de zwakske speler naar het doel werd gestuurd en er dus een vliegende wisseling plaatsvond, zijn de eisen voor de keeper nu duidelijk gedefinieerd: en daarom moet ook de kleding van de doelman precies zijn afgestemd op de speciale behoeften van deze verantwoordelijke functie. Het beschermt tegen blessures en zorgt ook voor volledige bewegingsvrijheid, zodat geen enkele bal te hoog en geen stap te ver komt.

De optimale keeperskleding voor de nummer één

Dus je vindt het niet erg om zelf een doelpunt te maken? Dan ben je bij Sport-Korting aan het juiste adres en zit je ook in aloud goed gezelschap: zo nam de keeper José Luis Chilavert uit Paraguay vroeger de penalties van zijn team. In feite scoorde hij daarbij maar liefst 60 doelpunten! In onze voetbalshop vind je een optimale penalty-positie om jouw keeperskleding goedkoop binnen te rijven. Wij bieden je de meest gerenommeerde topmerken zoals Puma, adidas of Nike tegen onweerstaanbare prijzen, meer dan 50 procent goedkoper ten opzichte van de adviesprijs. Klik hier om direct naar de adidas keepershandschoenente gaan.

Keepershorts, keepersshirts of handschoenen van hoge merkkwaliteit zien er niet alleen goed uit, maar helpen je ook om altijd op je best te presteren: State-of-the-art materialen beschermen uw handen betrouwbaar tegen zelfs de hardste schoten. Het innovatieve protectorsysteem voorkomt verwondingen en de daarmee gepaard gaande mogelijke storingen - en dat alles zonder uw bewegingsvrijheid in te perken. Goede keepershandschoenen zorgen er ook voor dat je ook in natte omstandigheden de bal droog houdt.. Maar als verantwoordelijke doelman heb je nog meer nodig om altijd alles onder controle te houden.

Al het andere is gewoon teamkleding

Natuurlijk ben je als keeper op een heel andere manier betrokken bij het spel dan je teamgenoten. Dit komt tot uiting in de eisen die aan je keeperskleding worden gesteld. Zelfs de Mexicaanse keeper Jorge Campos ruilde af en toe zijn eigen keeperstruien met die van de andere spelers om zo in aanval op het gras te kunnen stappen. Over het algemeen heeft keeperskleding een bijzonder robuuste stof die het lichaam uitgebreider beschermt dan conventionele teamkleding in het voetbal. Alle doelmannen zouden deze moeten bezitten!

Typische shirts voor keepers worden gekenmerkt door een goed geplaatste vulling. Er zijn stevige buffers in het schoudergebied en in de onderarm- en ellebooggebieden, die deze bijzonder kwetsbare lichaamsdelen beschermen net zoals de keeper zijn doel beschermt. De keepersbroek is ook voorzien van een stevige vulling op de heupen en dijen, zodat je in uitdagende situaties op het veld recht in je schoenen staat en je jezelf geen zorgen hoeft te maken over mogelijke verwondingen door pittige sprongen of direct lichaamscontact.

Als keeper zal je je in alle opzichten onderscheiden van je team, niet alleen wat betreft de positie en de kleur van je shirt. Je geeft alles voor jouw team - en wij van Sport-Korting ondersteunen je met de hoogste kwaliteit tegen eerlijke prijzen. In onze online shop staan mannen-, vrouwen- en ook kindershirts op nummer één! Shirts, shorts, handschoenen en alles wat bij de perfecte keeperskleding hoort, sturen we je met korte levertijden en vanaf een bestelwaarde van 50 euro zelfs taksvrij binnen Nederland.