Merkartikelen met tot wel 80% korting
Zonder verzendkosten vanaf € 100 in NL
Change language:

Home Gym

Sport-Korting biedt je de ultieme thuisgymnastiekopstelling voor je training thuis. Met een verscheidenheid aan hoogwaardige producten kunt u uw eigen homegym samenstellen die perfect is afgestemd op uw wensen. verder lezen
1 van 4
Geen resultaten gevonden voor de filter!
29.99 *
       
29.99 *
       
3x
16.99 *
       
6.99 *
i.p.v.1 € 15,00 Bespaar:  € 8,01
6.99 *
i.p.v.1 € 15,00 Bespaar:  € 8,01
6.99 *
i.p.v.1 € 15,00 Bespaar:  € 8,01
6.99 *
i.p.v.1 € 15,00 Bespaar:  € 8,01
4.99 *
       
4.99 *
       
4.99 *
       
7.99 *
       
1 van 4

Uw eigen homegym - de perfecte uitrusting voor uw training thuis

Met een verscheidenheid aan hoogwaardige fitnessapparatuur kunt u uw eigen thuisgymnastiek inrichten en vanuit het comfort van uw eigen huis trainen. Van verstelbare trainingsbanken en dipstations tot handspiertrainers en duurzame fitnessbanden - wij hebben alles wat je nodig hebt voor een effectieve training. Onze optrekstangen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van deurkozijnstangen tot premium optrekstangen inclusief accessoires. En voor extra comfort en veiligheid tijdens het trainen biedt onze Herkules Weight Premium halterbank de perfecte ondersteuning. Of u nu spieren wilt opbouwen, kracht wilt opbouwen of gewoon fit wilt blijven, met ons uitgebreide assortiment fitnessapparatuur kunt u uw training aanpassen en uw doelen bereiken.

 

Train als een professional - hoogwaardige fitnessapparatuur voor uw homegym

Wil jij trainen als een professional, maar dan vanuit je luie stoel? Met onze hoogwaardige fitnessapparatuur voor uw homegym kunt u precies dat doen. Met onze Sportinator sit-up trainingsbank train je effectief je buikspieren, terwijl het Gladio dipstation met gevoerde handvatten je helpt je armspieren te versterken. De Sportinator handspiertrainer is ideaal voor het gericht trainen van uw handspieren, terwijl de Gymshark Resistance weerstandsband een verscheidenheid aan oefeningen mogelijk maakt om uw kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Met een combinatie van verschillende fitnessapparatuur kunt u uw training diversifiëren en continue vooruitgang boeken.

 

Versterk uw lichaam met hoogwaardige fitnessapparatuur voor thuis

Investeer in uw fysieke fitheid en versterk uw lichaam met hoogwaardige fitnessapparatuur voor bij u thuis. De Sportinator Sit-Up Verstelbare Trainingsbank in de kleur grijs is een veelzijdig apparaat waarmee u uw buikspieren kunt versterken en uw houding kunt verbeteren.

 

Thuis fitnessen gemakkelijk gemaakt - de beste producten voor uw homegym

Met onze hoogwaardige fitnessproducten wordt thuis trainen kinderspel. De Sportinator Doorway Pull Up Bar biedt een eenvoudige en effectieve manier om de spieren van uw bovenlichaam te versterken, terwijl de Herkules Weight Premium Halterbank een solide basis biedt voor veelzijdige krachttraining. Onze premium deurframe optrekstang is eenvoudig te monteren en zorgt voor een intensieve training van het bovenlichaam, terwijl de Sportinator optrekstang met accessoires extra mogelijkheden biedt voor je training. En met de Zeus trainings- en fitnessmat kun je comfortabel op de grond trainen en je spieren effectief trainen.