Merkartikelen met tot wel 80% korting
Zonder verzendkosten vanaf € 100 in NL
Change language:

Schommels

Geniet van buitenplezier met hoogwaardige schommels van Sport-Korting! Schommels zijn tijdloos plezier voor kinderen van alle leeftijden en een geweldige manier om van het buitenleven te genieten. verder lezen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
49.99 *
       
99.99 *
       
129.99 *
       

Ontspan in de tuin

Onze Bixente 2-zits schommelbank in antraciet biedt niet alleen comfort maar ook stijl voor uw tuin. Met zijn duurzame ontwerp en comfortabele zitting nodigt hij uit om te ontspannen en te genieten.

 

Maak de geest van avontuur wakker

Het Muwo Elliot speelframe is de droom van elke avonturier! Met schommels, een schommelwip en een glijbaan biedt het eindeloze mogelijkheden voor actief buitenplezier.

 

Leuk voor meerdere kinderen

Het Muwo Tabalu speeltoestel is ideaal voor groepsplezier buitenshuis. Met twee schommels en een wip kunnen meerdere kinderen tegelijkertijd spelen en hun fantasie tot leven brengen.

 

Verdubbel het plezier met de dubbele schommel

Het Muwo Nepomuk speeltoestel is perfect voor gezinnen met meerdere kinderen. Met de dubbele schommel kunnen broers en zussen of vrienden samen spelen en buiten waardevolle herinneringen creëren.

 

Een gevoel van avontuur voor de kleintjes

De Muwo Aladin Garden enkele kinderschommel is ideaal voor kleine avonturiers! Dankzij het veilige en duurzame ontwerp kunnen zelfs de kleintjes het plezier van buiten schommelen ervaren.