Merkartikelen met tot wel 80% korting
Zonder verzendkosten vanaf € 100 in NL
Change language:

Reebok

SportSpar bietet dir Reebok Kleidung in gewohnt hochwertiger Qualität zum kleinen Preis. Im Reebok Sale findet sich alles was das Sportlerherz begehrt. Vom Gym-Junkie bis zum Sneakerliebhaber kommen alle auf ihre Kosten. verder lezen
5 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
5 van 2

Reebok: geïnspireerd door hardlopen

Het verhaal van Amerika's op één na grootste fabrikant van sportschoenen begon in 1894 in Engeland. De hardloper Joseph Forster vond een loopschoen met spikes uit en stichtte het bedrijf JW Foster & Sons. In 1958 richtten twee van zijn kleinzonen het bedrijf Reebok op. In 1979 verwierf de Amerikaanse grootaandeelhouder Paul Fireman de rechten op het merk voor de Noord-Amerikaanse regio en vormde Reebok USA. In 1985 nam Reebok USA het Britse Reebok over en groeide uit tot een wereldmerk in de jaren die volgden.

Snel, alert, volhardend - Reebok

De naam Reebok komt van het Afrikaanse woord "rhebok" dat Afrikaanse ree-antilope betekent. Antilopen zijn snelle, alerte en volhardende dieren. Deze kenmerken maken hen tot de perfecte naamgever voor dit fitness-georiënteerde merk dat zijn oorsprong vindt in hardlopers.

Het bedrijfslogo bestaat uit het Reebok-schrift en een driedelige delta. De drie zijden van de delta staan voor de fysieke, mentale en sociale veranderingen die fitness als levensstijl teweeg kan brengen. De "Union Jack"-vlag die door Reebok wordt gebruikt in de Reebok Classics-reeks symboliseert de oorsprong van het merk.

Reebok Classic biedt sportieve mode voor elke dag

Reebok verdeelt zichzelf in drie grote divisies: hardlopen, training en klassiekers. Hardlopen is de oorsprong van Reebok, en het is ook de oudste vorm van fitnesstraining. Reebok Training is de meest uitgebreide sector. Onder deze namen produceert Reebok speciale kleding voor een breed scala van fitnessdisciplines, zoals aerobics en yoga, maar ook kleding voor vechtsporters en gewichtheffers. Reebok Classics is het vrijetijds- en lifestyle-gedeelte van het sportmerk. Onder Reebok Classics vind je sneakers, accessoires en sportieve mode voor elke dag. In de Reebok Sale in onze winkel vind je kledingstukken uit alle streken.

Reebok is een merk voor spelveranderaars - fitnessjunkies die gedreven zijn door zelfverbetering. Zij streven ernaar op alle gebieden op hun best te zijn, zowel op mentaal, fysiek als sociaal vlak.

Maar dit merk is ook een must-have voor sneakerliefhebbers, want de schoenontwerpen van Reebok Classics zijn klassiek, tijdloos en chic. Een paar als deze hoort thuis in elke sneaker collectie.

Shop goedkoop in de Reebok Sale bij Sport-Korting.nl

Bij Sport-Korting vind je dit veelzijdige fitness- en lifestylemerk voor een absolute spotprijs voor de kleine portemonnee. Of het nu gaat om goedkope Reebok sneakers of Reebok UFC kleding: Bij ons vind je alles wat je nodig hebt, in de beste Reebok-kwaliteit. Omdat wij originele goederen uit vroegere collecties verkopen, kunnen wij de prijs zo laag houden. Dus shop nu Reebok, zorgeloos en voordelig, want zoals altijd bij Sport-Korting: Alleen zolang de voorraad strekt!