Merkartikelen met tot wel 80% korting
Zonder verzendkosten vanaf € 100 in NL
Change language:

Wellness & Massage

Op het gebied van wellness en massage zijn er diverse producten die u kunnen helpen ontspannen en tot rust komen. Van massageapparaten tot yogamatten, Sport-Korting biedt een breed scala aan producten die uw wellnesservaring kunnen verbeteren. verder lezen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
89.99 *
       
89.99 *
       
89.99 *
       
69.99 *
i.p.v.1 € 139,99 Bespaar:  € 70,00
49.99 *
i.p.v.1 € 112,99 Bespaar:  € 63,00
8.99 *
i.p.v.1 € 17,99 Bespaar:  € 9,00
3x
9.99 *
i.p.v.1 € 16,99 Bespaar:  € 7,00
9.99 *
       
7.99 *
       
17.99 *
i.p.v.1 € 39,99 Bespaar:  € 22,00

Diepe ontspanning voor lichaam en geest

Dompel jezelf onder in de wereld van ontspanning met onze massageapparaten die specifiek spanning verlichten en je spieren losmaken. Van massagegeweren tot massagetafels – bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor diepe ontspanning.

 

Yoga voor lichaam en ziel

Vind jouw innerlijke rust en balans met onze yogaaccessoires. Van antislip yogamatten tot meditatieve klankschalen, onze producten helpen je je yogapraktijk naar een hoger niveau te tillen.

 

Massageballen voor gerichte spierontspanning

Verlicht spanning en knopen met onze massageballen die zijn ontworpen om diep in de spieren door te dringen en de spanning te verlichten. Of het nu na de training of een lange werkdag is, onze massageballen bieden snelle verlichting en ontspanning.

 

Wellness onderweg

Geniet onderweg van wellness met onze compacte en draagbare massageapparaten. Of het nu thuis, op kantoor of onderweg is – onze producten zijn perfect voor een snelle ontspanning tussendoor.

 

Cadeaus voor wellnessliefhebbers

Geef ontspanning en welzijn cadeau met onze wellnessproducten. Of het nu voor een verjaardag, Valentijnsdag of gewoon als klein cadeautje tussendoor is - met onze cadeau-ideeën maak je iedereen blij.

  

Tot slot kunnen we zeggen dat onze onlineshop een ruim assortiment hoogwaardige wellness- en massageproducten biedt tegen redelijke prijzen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning thuis of het perfecte cadeau voor een wellnessliefhebber zoekt, hier vind je gegarandeerd het juiste.