Merkartikelen met tot wel 80% korting
Zonder verzendkosten vanaf € 80 in NL
Taal wijzigen:

Messenger Services

WhatsApp

Je wilt altijd op de hoogte zijn van Sport-Korting en geen deals missen? Je wilt 1 dag van tevoren weten welke nieuwe mega-sale we voor je hebben gepland? Dan is Telegram precies goed voor jouw! Via de messenger ontvangt je in de toekomst alle massaal gereduceerde deals rechtstreeks op je smartphone.

Naast Telegram bieden wij u ook onze Whatsapp-service. Als gevolg van de nieuwe DSGVO- en WhatsApp-richtlijnen eindigt de klassieke nieuwsbriefverzending via WhatsApp op 7.12.2019. WhatsApp kun je in een iets andere vorm blijven gebruiken. Je ontvangt van ons up-to-date informatie door er actief om te vragen. We zullen je via een teaser op de hoogte stellen van nieuwe inhoud via de helper-app "Notify", die je moet downloaden. We sturen je een pushbericht met een commando, een soort codewoord dat altijd begint met #, b.v. #week of #deal. Nadat je automatisch bent doorverwezen naar onze Whatsapp-chat, stuur je ons deze opdracht via WhatsApp (wordt automatisch naar het schrijfveld gekopieerd). Dan ontvang je onze inhoud.

Als je zich wilt afmelden of opnieuw wilt pauzeren, stuur het woord 'STOP'.

Datenschutz

Om deze service te kunnen aanbieden, werken we samen met onze partner whatsbroadcast.com, die de benodigde diensten ter beschikking stelt. Daarom worden persoonlijke gegevens (zoals een mobiel nummer) opgeslagen voor functionele doeleinden en uitsluitend gebruikt voor communicatie met ons en jou. Op verzoek kunnen alle gegevens weer worden verwijderd! Meer informatie vind je hier in de privacyverklaring van Whatsbroadcast of hier in onze privacyverklaring.