Merkartikelen met tot wel 80% korting
Zonder verzendkosten vanaf € 80 in NL
Taal wijzigen:

Waardebonnen

Ben je op zoek naar een waardebon bij Sport-Korting? In het onderdeel FAQ waardebonnen geven we antwoord op alle relevante vragen over waardebonnen bij Sport-Korting.

FAQ waardebonnen

Waar kan ik actuele waardebonnen van Sport-Korting vinden?

Wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt voor onze Sport-Korting nieuwsbrief, ontvang je direct per e-mail een waardebon van € 5 die je bij je volgende bestelling van minimaal € 60 onmiddellijk kunt inwisselen. Verder sturen we regelmatig exclusieve waardebonnen via onze nieuwsbrief, onze WhatsApp-groep of posts op Facebook. Volg ons op Facebook, word lid van onze WhatsApp-groep of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle waardebonnen.

Kan ik een waardebon van Sport-Korting cadeau geven of meerdere keren gebruiken?

Op dit moment bieden wij waardebonnen helaas nog niet te koop aan. Een waardebon is over het algemeen slechts eenmaal per klant in te wisselen en kan in de meeste gevallen ook niet met andere kortingscodes worden gecombineerd.

Hoe lang is een kortingscode geldig?

De geldigheidsduur van onze waardebonnen wordt duidelijk vermeld bij elke uitgegeven waardebon. De waardebon uit onze nieuwsbrief kent geen tijdslimiet en kan op ieder moment worden ingewisseld.

Wat gebeurt er met de waarde van de waardebon wanneer ik artikelen retourneer?

Als de waarde van de goederen (van de artikelen die je hebt gehouden) met een absolute korting (bijvoorbeeld € 5) na de retourzending lager is dan de minimale aankoopprijs van de waardebon, wordt de waardebon in mindering gebracht op de restitutie. Op verzoek verstrekken wij je dan graag een nieuwe kortingscode. Procentuele waardebonnen (bijvoorbeeld 10%) worden bij retourzendingen evenredig verrekend.