Merkartikelen met tot wel 80% korting
Zonder verzendkosten vanaf € 100 in NL
Change language:

Voordelige sportaccessoires bij Sport-Korting

Wie graag in beweging wil blijven, kan niet om sportaccessoires heen: sommige accessoires verlichten de training; andere accessoires zien er gewoon goed uit. verder lezen
12 van 23
Geen resultaten gevonden voor de filter!
6.99 *
i.p.v.1 € 17,95 Bespaar:  € 10,96
4.99 *
i.p.v.1 € 19,95 Bespaar:  € 14,96
12.99 *
i.p.v.1 € 32,95 Bespaar:  € 19,96
5.49 *
i.p.v.1 € 29,95 Bespaar:  € 24,46
3.99 *
i.p.v.1 € 14,95 Bespaar:  € 10,96
4.99 *
i.p.v.1 € 14,95 Bespaar:  € 9,96
8.99 *
i.p.v.1 € 15,95 Bespaar:  € 6,96
6.99 *
i.p.v.1 € 19,95 Bespaar:  € 12,96
6.99 *
i.p.v.1 € 16,95 Bespaar:  € 9,96
4.39 *
i.p.v.1 € 17,95 Bespaar:  € 13,56
5.99 *
       
5.99 *
       
5.99 *
       
5.99 *
       
5.99 *
       
5.99 *
       
3x
4.99 *
i.p.v.1 € 9,95 Bespaar:  € 4,96
15.99 *
i.p.v.1 € 40,00 Bespaar:  € 24,01
12 van 23

Ze geven je en jouw dagelijkse outfit een goed figuur. Of het nu gaat om voordelige sportrugzakken, plunjezakken of dameskleding, herenkleding of kinderkleding: een actieve geest vraagt ook om een bijpassende sportieve stijl!

Goedkope sportrugzakken voor meer dan alleen de training

Natuurlijk zijn ze ook perfect voor het sporten: rugzakken vervoeren je belangrijkste helpers zoals een waterfles, smartphone of muziekspeler en alles wat je tijdens een buitentraining niet direct op je lichaam kunt of wilt dragen. Ze kunnen ook worden gebruikt als gewichten door eenvoudigweg halters, voetgewichten of nog meer flessen toe te voegen om uw cardiotraining te intensiveren. Je kunt je spieren ook laten branden met wat squats of lunges tussendoor - het verschil dat het extra gewicht maakt, zal merkbaar zijn. (Gebruik hier voor een model met een goed gewatteerde rug).

Overigens zijn zelfs absoluut niet dure sportrugzakken van gerenommeerde merken als Puma, Adidas of Lonsdale van zo'n hoge kwaliteit dat ze jouw dagelijkse metgezel kunnen worden. Dankzij hun eersteklas vakmanschap en de juiste keuze van materialen zijn sportrugzakken van de topmerken tegen heel wat bestand. Hun ruime snit biedt ook ruimte voor veel meer dan sportsokken en co:

  • Boeken en mappen vinden gemakkelijk een plaatsje in de meeste ontwerpen, en daarom kan elke sportieve rugzak ook goed gebruikt worden voor school of universiteit.
  • Hetzelfde geldt voor tassen: typische messenger bags kunnen niet alleen als sporttas worden gedragen, maar ook als schoudertas voor elke dag.
  • In plaats daarvan is het het beste om alleen de plunjezak en soortgelijke modellen echt mee te nemen als je traint. Hij vervoert jouw sportkleding en andere accessoires veilig van A naar B - maar past alleen bij heel bijzondere stijlen in het dagelijks leven.

Het zit 'm in de combinatie: voordelige sportrugzakken stylen

De dagrugzak of schoudertas van Puma, adidas of Lonsdale kan het best worden gedragen met zeer sportieve dames- of herenkleding - met andere woorden: sportkleding. Samen met een ongecompliceerde parka, een hoodie en sneakers zijn casual sportrugzakken helemaal in. Maar ze gaan ook voor meer elegante chic. Wat op het eerste gezicht verrassend lijkt, biedt het oog een contrast dat de moeite waard is. Wil je het uitproberen? Draag je nieuwe sportrugzak dan eens in combinatie met een chique monochrome blazer en chiquere schoenen. Zolang je het niet overdrijft en het geheel subtiel houdt, kun je een echt geslaagde outfit creëren.

Top sport accessoires: dit zijn de items die je niet kunt missen!

Natuurlijk is er meer aan sportaccessoires dan goedkope sportrugzakken. Naast sportieve dames- en herenkleding zijn goedkope petten in trek: met hun coole slogans en onmiskenbare logo's zien de petten er niet alleen stijlvol uit, maar dienen ze ook een doel tijdens de training - bescherming tegen de zon als sleutelwoord! Wat is het tegenovergestelde van bescherming tegen de zon? De wintermuts! Vooral voor buitensporters mag dit in het koude jaargetijde niet ontbreken, evenals sjaals en handschoenen van hoge kwaliteit. Denk eraan: hoofd en ledematen koelen bijzonder snel af en hebben goede bescherming nodig.

Hoewel zweetbandjes en sportieve parfum misschien niet absoluut noodzakelijk zijn, - hoewel je wel sportiviteit wilt uitstralen - zijn sportsokken voor training veel belangrijker dan ze op het eerste gezicht lijken. Ook dit is bijzonder relevant voor diegenen die hun sport buitenshuis beoefenen. Dit komt omdat sportsokken, net als typische joggingbroeken, longsleeves of andere functionele kleding, gemaakt zijn van ademende synthetische vezels die de warmtebalans net ten zuiden van uw lichaam perfectioneren.

In feite brengen zelfs de allerbeste trainingsschoenen het regulerende effect op uw temperatuur alleen samen met geschikte sokken. En iedereen die wel eens buiten heeft getraind, weet hoe demotiverend ijskoude voeten of hitteopbouw kunnen aanvoelen. Sportaccessoires zijn dus de perfecte mix van twee belangrijke componenten van uw training en het moderne dagelijkse leven: nuttige functies en stijlvolle voordelen voor het oog!